Una merienda con Mª Rosa

Os presento a Rosa María, es una mujer de las que nos gusta en Buenas Migas: polifacética. Es oficinista, ama de casa, blogger de lifestyle y gestiona una asociación de moda llamada FriendsFluencers.

Hace unos días, fuimos a merendar al local que tenemos en Ronda Sant Pere 27. Allí fuimos atendidos por Edgar y Miriam, que muy amablemente, nos sirvieron unos zumos orgánicos de mandarina y manzana junto a unos scones ingleses con mantequilla, en este caso; con mermelada de arándanos. Todos productos elaborados por nosotros.

Una merienda sana, buena y energética con un toque inglés.

¡Muchas gracias @lifeloverbcn por por confiar en nosotros!

Us presento a la Rosa Maria, és una dona de les que ens agrada a Buenas Migas: polifacètica. És oficinista, mestressa de casa, blogger de lifestyle i gestiona una associació de moda anomenada FriendsFluencers.

Fa uns dies, vam anar a berenar al local que tenim a Ronda Sant Pere 27. Allà vam ser atesos per Edgar i Miriam, que molt amablement, ens van servir uns sucs orgànics de mandarina i poma al costat d'uns scones anglesos amb mantega, en aquest cas; amb melmelada de nabius. Tots productes elaborats per nosaltres.

Un berenar sa, bona i energètica amb un toc anglès.

Moltes gràcies @lifeloverbcn por confiar amb nosaltres!