Minestrone... ti voglio bene!

El Minestrone és un plat clàssic i històric en tota Itàlia: un saborós sofregit de ceba, api i pastanaga amb una barreja de fregola torrada, verdures de temporada i un brou ben bo, tot bullit alhora a foc lent… Els genovesos li afegeixen una cullerada abundant de pesto i una miqueta de parmesà ratllat perquè es fongui en la sopa calenta i fer fils de formatge en menjar-se’l.

Però no és només això… 

El minestrone és també un plat emocional. Et fa sentir volgut i abraçat. T'escalfa en els dies més foscos… T'ofereix la saviesa de la nonna, i el confort d'un plat tan familiar i alhora amigable.  A Buenas Migas seguim la tradició genovesa servint-lo amb un tros de focaccia calenteta. Demana’ns la recepta si t'ha agradat…

Per aconseguir la recepta:

buenasmigas@buenasmigas.com

390X298_MINESTRONE.jpg